Brad Coreean (Abies koreana)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Abies koreana - denumirea populara a cestui conifer este Bradul Coreean. Face parte din familia Pinaceae. Bradul este un arbore care isi pastreaza tot timpul anului culoarea verde a cetinei. Acest soi de Brad este originar din Coreea de Sud si creste la altitudinile de 1000-1900 de metri.

Detalii

RON 75

  • C5

Adauga la lista de dorinte

Frunzele Bradului Coreean sunt sub forma de ace aplatizate ce au o lungime de 1-2 centimetri. Culoarea acelor este verde-albastrui sau albastru-gri. Bradul Korean isi pastreaza vie culoarea frunzelor tot timpul. Scoarta trunchiului este neteda si cu urme de rasina ce are o culoare gri-maroniu. Conurile au o forma cilindrica, iar cele tinere sunt la inceput intr-o culoare de verde deschis, iar cand cresc primesc o culoare deosebit de atragatoare de violet-purpuriu.

Forma Bradului Coreean este conica cu ramuri dispuse pe orizontal, iar ramurile de jos cad frumos spre sol. Este un brad deosebit de decorativ datorita nuantelor frumoase ale frunzelor si a conurilor care au o culoare de violet-purpuriu.

Bradul are o crestere inceata. Locurile de plantare ideale sunt cele cu mult soare dar se dezvolta bine si in locurile cu semiumbra. Acest soi de conifer suporta temperaturile caniculare si este foarte rezistent la poluare. Solul preferat este solul bine drenat. Nu necesita ingrijiri deosebite, va ornamenta foarte frumos spatiile verzi datorita frumusetii lui naturale.

Abies koreana poate fi plantat solitar in gradini si parcuri oferindu-le un peisaj uimitor datorita contrastului minunat dintre culorile frunzelor de verde-albastru cu culorile conurilor de violet-purpuriu. Este cel mai des intalnit ca si conifer ornamental. El ofera un efect uimitor si in stancarii.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate5 - 10 metri
Marime la livrareC5 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite