Artar Japonez Dissectum Garnet (Acer palmatum Dissectum Garnet)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Acer palmatum Dissectum Garnet este cunoscut sub denumirea de Artar Japonez Garnet. Artarul Japonez Garnet are frunzele cazatoare si face parte din familia Sapindaceae. Frunzele au o forma aplatizata de marime mijlocie. In perioada de vara frunzele au o nuanta de rosu-purpuriu, iar in anotimpul de toamna frunzele primesc o nuanta rosiatica mai aprinsa.

Detalii

RON 150

  • C5

Adauga la lista de dorinte

Florile sunt mici la fel si fructele. Artarul japonez Garnet poate sa se dezvolte in inaltime pana la aproximativ 1 metru. Are o crestere lenta. Locul preferat de plantare a artarului Garnet este cel cu multa lumina, dar se dezvolta bine si in locurile cu semiumbra.


Solul Artarului Japonez Garnet trebuie sa fie bogat, acid si bine drenat. Acest soi de artar nu este greu de intretinut este foarte rezistent si la poluare, deci poate fi plantat ca arbore decorativ si in orasele pline de poluare.


Artarul Dissectum Garnet este un copac deosebit de decorativ prin coroana sa in nuante placute de rosu. Este un copac perfect pentru gardini si spatii verzi.

Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 50 - 100 cm
Marime la livrare C5 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite