Artar Japonez Shirazz (Acer palmatum Shirazz)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Acer palmatum Shirazz este un artar decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Sapindaceae. Este originar din Japonia, China si Coreea. Creste si se dezvolta sub forma de arbust dens in frunzele decorative cu aspect pestrit. 

Detalii

RON 480

  • 125/150

Adauga la lista de dorinte

Frunzele cresc sub forma palmat-compusa find formate din 5-9 lobi si au o nuanta de verde inchis cu marginile roz intens. Artarul Japonez Shirazz este un arbust de talie mijlocie care creste la o inaltime cuprinsa intre 200 si 300 de centimetri. Se dezvolta cel mai bine in zonele cu semi-umbra deoarece razele directe ale soarelui pot sa afecteze aspectul frunzisului. Solurile preferate sunt fertile, bogate si umede cu un drenaj bun. Tolereaza foarte bine poluarea aerului din orasele aglomerate.

Acer palmatum Shirazz este un arbust decorativ prin port, frunzis si culoare, este un artar foarte apreciat datorita frunzisului interesant in culori vibrante. Poate fi plantat ca element de accent in gradini, pe langa cladiri, case sau ziduri. Se planteza solitar sau in aranjamente mixte de gradina.
Conditii de lumina Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 200 - 300 cm
Marime la livrare 125/150 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite