Artar Japonez Orange Dream (Acer palmatum Orange Dream)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Acer palmatum Orange Dream este un arbust decorativ care face parte din familia Sapindaceae. Este un artar originar din Japonia ce creste sub forma de arbust cu tulpinile rosiatice-maronii. Frunzele au o marime mijlocie, cresc sub forma palmat-compusa, fiecare fiind formata din mai multi lobi ingusti. 

Detalii

  • C5

Adauga la lista de dorinte

In primavara frunzele sunt verzi iar spre sfarsitul verii ele primesc o nuanta aprinsa de galben-portocaliu intens. Acer palmatum Orange Dream este un artar de talie medie care se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 200-300 de centimetri. Zonele potrivite pentru plantare sunt insorite dar se pot alege si locuri cu semi-umbra. Creste si se dezvolta cel mai bine in soluri fertile, umede dar bine drenate. Are o rezistenta mare la aerul poluat din orasele mari.

Artarul Japonez Orange Dream este decorativ prin port, frunzis si culoare. Este un soi foarte apreciat datorita culorii intense pe care o au frunzele in anotimpul de toamna. Este un arbust decorativ potrivit pentru gradinile mici dar se utilizeaza si ca element decorativ pentru parcuri. Se planteaza solitar sau in aranjamente mixte combinate cu alte plante si arbusti decorativi. Poate fi plantat si in ghivece mari pentru a decora sacarile si teresele.
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 200 - 300 cm
Marime la livrare C5 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite