Nemtisor Black Knight (Delphinium Black Knight)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Delphinium Black Knight sunt plante perene cunoscute si sub denumirea de Nemtisor Black Knight. Florile de un violet intens ii confera un aspect rafinat de aceea aceste plante au un rol decorativ ideal pentru orice gradina. Totodata, ele sunt caracteristice Emisferei de Nord.

Detalii

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Nemtisorul Black Knight este celebru pentru inaltimea la care ajunge, deseori pana la 150-200 cm si datorita faptului ca infloreste chiar la inceputul verii, in perioada iunie-iulie, el are nevoie de lumina naturala din abundenta pentru a se dezvolta optim. Acestor plante le este favorabil chiar si climatul mai racoros al tarilor nordice si cresc sanatos in soluri bine drenate, cu un Ph bazic. Expunerea ridicata la soare le protejeaza impotriva mucegaiului cenusiu, prafos, denumit miceliul ciupercii. Distanta de plantare este de 40-60 cm, tocmai datorita dimensiunii lor si au nevoie de suficient de multa rezerva de apa pentru a nu se ofili prematur.

Daca solul in care le plantati este acid, puteti adauga alaturi si un lamai verde pentru a mai reduce din aciditate. Vanturile mai puternice le pot dobori cu usurinta, de aceea este preferabil sa utilizati periodic ingrasamant natural sau granular intocmai pentru a le creste rezistenta. Animalele nu vor incerca sa le devoreze deoarece aceste plante devin nocive daca sunt inghitite. 
Perioada de inflorire Iunie, Iulie
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 150 - 200 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite