Frumusica (Coreopsis verticillata Zagreb)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Coreopsis verticillata Zagreb face parte din categoria Asteraceae si mai este recunoscuta si sub denumirea de Frumusica. Datorita aspectului unic si elegant, este o planta cu un rol ornamental ridicat, originara din America de Nord.

Detalii

RON 16

  • P12

Adauga la lista de dorinte

Frumusica se bucura de flori de un galben viu, perioada de inflorire fiind marcata de inceputul verii si pana in septembrie. La maturitate, ea atinge inaltimea de 20-30 cm si prefera solurile normale, semi-umede. Se dezvolta optim atunci cand se bucura de cat mai multa lumina de la soare, in solurile alkaline si neutre. Distanta de plantare este de 30-38 cm, florile de forma margaretelor fiind atragatoare de fluturi.

Frumusica este o planta usor de crescut si de intretinut, cultivarea se poate face prin seminte atunci cand temperaturile exterioare se incadreaza intre 12-16 grade Celsius si prin divizare pe timp de primavara, cand temperaturile sunt ceva mai ridicate. Este necesara protejarea acestora impotriva daunatorilor precum sunt melcii si utilizarea ingrasamintelor adecvate pentru solurile sarace in substante nutritive. 
Perioada de inflorire Iunie, Iulie, August, Septembrie
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 20 - 30 cm
Marime la livrare P12 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite