Anemone de toamna (Anemone hyb. 'Rotkäppchen')

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Anemone hybrid “Rotkäppchen” sunt cunoscute sub denumirea de Anemone de toamna. Florile acestor plante perene sunt voluminoase, elegante si se inalta maiestuos deasupra frunzelor. Dupa ce infloresc, ele confera un aspect decorativ unic si gratios oricarei incaperi.

Detalii

RON 20

  • pachet/10buc

Adauga la lista de dorinte

Anemonele de toamna pot ajunge la maturitate la inaltimea maxima de 60 cm iar florile de culoare roz-mov ale acestora iubesc lumina naturala a soarelui. Perioada propice de inflorire a acestora este marcata de sfarsitul verii si inceputul toamnei, cu precadere in lunile august-septembrie . Datorita faptului ca se raspandesc viguros, pot fi impartite in tufe tot din doi in doi ani. Solurile de tip cernoziom, bogate in nutrienti naturali, le sunt favorabile insa acolo unde acestea sunt mai sarace in humus, un aport de ingramasant le poate creste rezistenta in timp.

Plantarea Anemonelor de toamna este recomandata sa se faca in intervalul martie-noiembrie, atunci cand solul nu este inghetat. Distanta de plantare recomandata este de circa 30 de cm. Pentru plantare, este ideala saparea unei gropi putin mai mare decat ghiveciul plantei iar solul se va uda ulterior din abundenta pentru a-i asigura umiditatea necesara.
Perioada de inflorire August, Septembrie
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 50 - 100 cm

Produse inrudite