Ochiul Fetei (Coreopsis gra. 'Early Sunrise')

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Coreopsis grandiflora „Early Sunrise” mai este cunoscuta si sub denumirea de Ochiul Fetei. Acestea sunt plante perene cu un aspect deosebit, foarte elegant, ideale pentru orice buchet. Originare din America de Nord, se deosebesc de celelalte flori prin infatisarea lor delicata, de un galben viu.

Detalii

RON 17.5

  • P12

Adauga la lista de dorinte

Acestea au flori semi-duble cu infuzii de galben auriu pentru petale si galben-oranj in interior, aducand luminozitate gradinilor in care sunt plantate. Infloresc foarte repede, inca de la inceputul verii ca mai apoi, daca le sunt indepartate florile vestejite, sa mai infloreasca o data la inceput de toamna, in lunile august-septembrie. Tolereaza excelent temperaturile ridicate si climatele umede de aceea se recomanda plantarea in bataia directa a razelor soarelui. Prefera solurile umede, normale, nisipoase sau argiloase iar la maturitate pot atinge 30-50 cm in inaltime. Distanta de plantare este de 25-30 cm, aceste flori atragand fluturii.

Ochiul Fetei este o planta usor de crescut si de intretinut ce poate fi plantata in primavara. Ca si aspect final, ea nu ca creste prea mult in inaltime iar florile nu vor avea tendinta de a se lasa in jos. Pentru a se dezvolta propice, are nevoie deci de apa din abundenta precum si ingrasamant pentru solurile saracacioase in humus, fie ele alcaline, neutre sau acide.
Perioada de inflorire Iunie, Iulie, August, Septembrie
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 30 - 50 cm
Marime la livrare P12 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite