Aster pitic (Aster dumosus)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Aster dumosus mai este cunoscut si sub numele de Aster pitic. Aceste plante se dezvolta in grupuri iar datorita aspectului lor deosebit au dobandit un rol ornamental si decorativ important, fiind ideale oricarei gradini.

Detalii

  • P9

Adauga la lista de dorinte

Florile lor sunt semi-duble, de culoarea liliacului, oferind un plus de vitalitate oricarei gradini. Aceasta specie este una pitica iar modalitatea in care se raspandesc este una compacta. La maturitate ating inaltimea de 30-50 cm, atrag fluturii si se dezvolta optim o data plantate in soluri fertile, neutre sau alkaline. Florile Aster pitic sunt originare din America de Nord si infloresc vara tarziu sau la inceputul si mijlocul toamnei. Prefera locurile penumbroase, cu umiditate crescuta insa nu le este propice lumina torida a soarelui.

Perioada de plantare recomandata este primavara si inceputul verii atunci cand solul nu este inghetat. Nu sunt plante capricioase insa asigurati-va tot timpul ca au suficient spatiu pentru a se dezvolta si pentru a se extinde, precum si suficient de multa lumina naturala.
Perioada de inflorire August, Septembrie, Octombrie
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 30 - 50 cm
Marime la livrare P9 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite