Epimedium Sulphureum (Epimedium versicolor 'Sulphureum')

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Epimedium versicolor 'Sulphureum' mai sunt cunoscute simplu si sub numele de Epidemium Sulphureum. Aceste plante perene cu frunze cazatoare, vesnic verzi, sunt de nelipsit din orice gradina datorita rolului lor decorativ agreabil.

Detalii

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Aceste plante infloresc de obicei primavara, in lunile Aprilie-Mai si ating la maturitate inaltimi de 20-30 cm. Inaltimea maxima este atinsa in intervale cuprinse intre 2-5 ani. Ele dau nastere astfel unor frunze de culoarea verde-deschis pe care sunt dispuse grupuri de culoare rosiatica prezente sub forma unor nervuri coagulate. Florile alb-galbui asemanatoare cu ciubotica-cucului ale acestei plante au latimea medie de 2 cm. Prefera solurile nisipoase, lutoase sau calcaroase ale caror Ph este fie acid, fie bazic. Solurile bine drenate si umede le sunt propice iar cat despre pozitionare, Epideum Sulphureum are nevoie de cat mai multa lumina naturala de la soare pentru a se dezvolta.

Distanta de raspandire este de 10 si pana la 100 cm, inmultirea facandu-se prin divizare fie pe timpul toamnei fie chiar dupa ce infloresc. Deoarece au nevoie de soluri bogate in humus, se recomanda adaugarea ingrasamintelor fertilizatoare acolo unde solul prezinta carente.
Perioada de inflorire Aprilie, Mai
Conditii de lumina Semi-umbra, Umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 20 - 30 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite