Echinacea (Echinacea purp.Magnus)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Echinacea purp.Magnus, planta perena din categoria Asteraceae mai este cunoscuta si sub denumirea simpla de Echinacea. Recunoscuta pretutindeni pentru proprietatile sale medicinale, aceasta planta da nastere unor flori asemanatoare margaretelor, gingase si delicate, de nelipsit din orice buchet.

Detalii

RON 16.8

  • P12

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a plantei Echinacea poata fi trasata in intervalul jumatatea verii-inceputul toamnei, cu precadere in lunile Iulie, August si Septembrie. Partea centrala, asemanatoare unor mici conuri, are culoarea portocaliu foarte inchis, spre maro si este inconjurata de petale dispuse orizontal, de culoarea roz-rosiatic. In functie de gradul de maturitate, pot atinge chiar si inaltimi de 50-100 cm. Se dezvolta optim in soluri foarte bine drenate si care se bucura de lumina naturala din abundenta. Nu este o planta sensibila, de aceea tolereaza gradul ridicat de umezeala din sol, temperaturile ridicate sau perioadele de seceta. Astfel, Echinacea este favorizata de solurile uscate spre umede.

Distanta de raspandire este de 30-80 cm, in functie de numarul de seminte plantate. Perioada de plantare recomandata este primavara, atunci cand temperatura exterioara este de minim 12 grade Celsius. Tufele pot fi divizate o data la 3-4 ani, la fel, tot pe timpul primaverii. Pentru a ne bucura indelung de proprietatile sale medicinale, trebuie sa ne asiguram constant ca plantele se bucura de conditii prielnice de dezvoltare, printre care suficient de multa umiditate precum si de un sol fertil si semi-fertil.
Perioada de inflorire Iulie, August, Septembrie
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 50 - 100 cm
Marime la livrare P12 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite