Euphorbia Characias (Euphorbia cha. characias)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Euphorbia cha. Characias este cunoscuta si sub denumirea simpla de Euphorbia Characias. Acesta planta perena, caracteristica vegetatiei Mediteraneene, face parte din familia Euphorbiaceae. 

Detalii

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Vesnic verde, aceasta planta deosebita infloreste cu precadere in timpul verii-inceputul toamnei, mai precis in Iulie, August si Septembrie. Impunatoare ca si statura, la maturitate poate atinge inaltimi de 50 si pana la 100 cm. Florile ii sunt dispuse sub forma unor mici capsule de culoare galben-pal. Se dezvolta propice in soluri alkaline, neutre si fertile, insa bine drenate. Prefera spatiile aerisite, cat mai scaldate de razele soarelui. Se dezvolta bine si in locurile semi-umbroase, de aceea trebuie plasata corespunzator.

Intretinerea Euphorbiei Caracias nu este dificila, insa este indicat sa ne asiguram ca beneficiaza de destula apa pentru a creste optim. Distanta de raspandire este de aproximativ 100 cm iar ca si sfat practic se recomanda amplasarea plantei in spatii largi unde se poate extinde fara constrangeri.
Perioada de inflorire Iulie, August, Septembrie
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 50 - 100 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite