Iris (Iris ssp.)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Iris ssp. mai este recunoscut simplu si sub denumirea sa de Iris. Petalele curbate, in culori vii, transforma aceasta planta perena intr-una de nelipsit din orice gradina. 

Detalii

RON 18.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a Irisului este marcata de prezenta verii, cu precadere in lunile Iunie-Iulie. In functie de gradul de maturitate, poate atinge inaltimi aproximative cuprinse intre 50-100 cm. Sunt plante deosebit de rezistente carora locurile ce au parte de cat mai multa lumina naturala le sunt extrem de prielnice. Un sol drenat corespunzator, alaturi de un grad relativ ridicat de umiditate sunt factori ce asigura dezvoltarea propice a acestei plante superbe. Imediat dupa ce infloreste, Irisul intra intr-o perioada de semi-stagnare. Pentru a nu provoca putrezirea rizomilor in aceasta perioada, se recomanda un grad de umiditate mediu, nicidecum excesiv.

Pentru a le feri de daunatori, trebuie doar sa ne asiguram ca solul in care sunt plantate este curat si lipsit de ramasite care pot servi drept adapost peste iarna daunatorilor si oualor depuse de acestia. Desigur, in cadrul unui magazin sanitar se pot gasi diverse produse de ingrijire corespunzatoare. In vederea unei infloriri bogate, putem administra periodic ingrasamant.
Perioada de inflorire Iunie, Iulie
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 50 - 100 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite