Hemerocallis (Hemerocallis ssp.)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Hemerocallis ssp. sunt plante perene cunoscute simplu si sub numele de Hemerocallis. Robuste, adaptabile si riguroase, aceste plante pot fi plantate in orice gradina deoarece intretinerea lor este medie spre simpla.

Detalii

RON 13.64

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a acestora este vara, cu precadere in lunile Iunie, Iulie si August. La maturitate, pot atinge o inaltime de aproximativ 50-100 cm. Desi nu necesita conditii aparte de plantare, Hemerocallis prefera locurile cu cat mai multa lumina de la soare (cel putin 6 ore pe zi). Se adapteaza oricarui tip de sol, insa ii sunt propice solurile acide, umede, bogate in materie organica si nutrienti. Florile acestor plante se bucura de o varietate de culori naturale, printre care putem enumera galben, portocaliu, rosu, alb, violet sau chiar si roz.

Perioada optima de divizare este la inceputul primaverii, insa fara siguranta ca vor si inflori in vara imediat urmatoare. Deoarece cresc viguros, le putem inmulti tot din 3 in 3 ani. Pentru a supravietui pe timp de iarna, le putem acoperi cu un manunchi de paie sau cu frunze uscate.
Perioada de inflorire Iunie, Iulie, August
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 50 - 100 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite