Floarea pastelui (Anemone sylvestris)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Anemone sylvestris sunt plante perene cunoscute sub denumirea de Floarea Pastelui. Acestea sunt plante delicate si elegante ale caror raspandire este densa, creand adevarate paturi vegetale deosebit de folositoare solului. 

Detalii

RON 20

  • pachet/10buc

Adauga la lista de dorinte

Florile au culoarea alba, dimensiunea acestora fiind relativ mica. La maturitate ating inaltimea de 30-50 cm si atat rata lor de crestere cat si de inmultire este una rapida. Deoarece se dezvolta propice daca au parte de cat mai multa lumina naturala, favorabile fiindu-le si locuri semi-umbroase, acestea au nevoie de soluri argiloase cu umiditate ridicata. De asemenea, Ph-ul solului se recomanda a fi unul netru, alkalin sau acid. Florile Pastelui infloresc atat la sfarsitul primaverii-inceputul verii cat si toamna, fiind usor de intretinut.

Plantarea se face in lunile in care solul nu este inghetat pentru a asigura o dezvoltare propice. Deoarece sunt originare solurilor din Europa Centrala si de Vest, au nevoie atat de un grad de umiditate ridicat al solului in care sunt plantate cat si un spatiu amplu in care sa se raspandeasca.
Perioada de inflorire Mai, Iunie, Iulie
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 30 - 50 cm

Produse inrudite