Garofita de Gradina (Dianthus grat.Grandiflorus)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Dianthus grat. Grandiflorus apartine familiei Caryophyllaceae si mai este cunoscut sub denumirea de Garofita de Gradina. Aceste plante se bucura de un look aparte, elegant si pot deservi rolul de plante ornamentale pentru orice gradina. De asemenea, rozul intens al florilor le confera acestor plante gingasie si vitalitate.

Detalii

RON 15

  • P12

Adauga la lista de dorinte

Garofitele de gradina se dezvolta optim in soluri bine drenate, medii, in bataia directa a razelor soarelui pentru a evita putrezirea coroanei. Perioada de inflorire este marcata de inceputul verii, lunile mai-iunie, prelungindu-se chiar si pana in iulie. Ingrijirea lor nu este una dificila deoarece aceste specii de plante se adapteaza cu usurinta conditiilor unui climat cald si umed. Plapande in constitutie, aceste plante ating la maturitate o inaltime de aproximativ 20-30 cm si nu tolereaza solurile reci si umiditatea excesiva.

Pentru a ne asigura ca reinfloresc pe timp de vara, este necesar sa indepartam florile vestejite si sa ne asiguram ca Garofitele de gradina au suficient spatiu pentru a se dezvolta optim. Desigur, este necesara protejarea acestora impotriva daunatorilor si utilizarea ingrasamintelor adecvate pentru solurile sarace in substante nutritive. 
Perioada de inflorire Mai, Iunie, Iulie
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 20 - 30 cm
Marime la livrare P12 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite