Conifere  Exista 120 produse.

pe pagina
Ienupar Holger
(Juniperus Holger)

Juniperus Holger sau Ienuparul Holger este un conifer vesnic verde. Acesta face parte din familia Cupressaceae. Acest soi de arbore are un aspect stufos si neregulat. Frunzele sale sunt crem-galbui, dar cand arborele ajunge la maturitate acestea capata nuante acaparatoare de albastru-gri.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Ienupar Orizontal Andorra Compacta
(Juniperus hor.Andorra Compacta)

Juniperus horizontalis Andorra Compacta poarta denumirea de Ienuparul Orizontal Andorra Compacta. Acest tip de ienupar pitic este foarte folosit la decorarea spatiilor verzi, atat ale celor publice cat si private.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Ienupar Orizontal Andorra Compacta Variegata
(Juniperus hor.Andorra Compacta Variegata)

Juniperus horizontalis Andorra Compacta Variegata poarta denumirea de Ienupar Orizontal. Acest arbore este un conifer tarator si prezinta un foliaj vesnic verde. Formeaza tufe compacte iar acele sunt moi si catifelate cu aspect lanos. Este foarte folosit de catre profesionstii in peisagistica in realizarea unor gradini spectaculoase care arata uimitor si...

Pret: RON 45.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Orizontal Icee Blue
(Juniperus hor.Icee Blue)

Juniperus horizontalis Icee Blue sau Ienuparul Orizontal Icee Blue face parte din familia Cupressaceae. Este un arbore vesnic verde ce nu prezinta flori. Ienuparul Icee Blue este originar din Canada si America de Nord unde poate fii intalnit in zonele cu soluri nisipoase, in dunele de nisip, in preerii si in zonele cu mult pietris. 

Pret: RON 28.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Orizontal
(Juniperus horizontalis)

Juniperus horizontalis sau Ienuparul Orizontal este un conifer vesnic verde. Acest soi de ienupar este unul tarator ce se extinde si acopera solul cu un covor de un verde aprins. Un ienupar solitar poate sa se extinda pe o suprafata cuprinsa intre 2-3 m. Frunzele sunt ascutite si se prezinta sub forma de ace vesnic verzi. 

Pret: RON 32.50
Cantitate
Cumpara
Ienupar Orizontal Blue Chip
(Juniperus horizontalis Blue Chip)

Juniperus horizontalis Blue Chip este un conifer de talie mica cu un aspect aparte. El poarta denumirea populara de Ienupar Orizontal Blue Chip. Acest tip de ienupar este un arbore vesnic verde care nu infloreste, are o crestere si o raspandire rapida. 

Pret: RON 45.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Orizontal Prince of Wales
(Juniperus horizontalis Prince of Wales)

Juniperus horizontalis Prince of Wales sau Ienuparul orizontal Prince of Wales. Este un conifer tarator cu aspect stufos ce mentine gradinile si spatiile publice pline de viata chiar si in anotimpurile reci. Ienuparul Prince of Wales este originar din America de Nord.

Pret: RON 20.50
Cantitate
Cumpara
Ienupar Ketelerii
(Juniperus Ketelerii)

Juniperus Ketelerii sau Ienuparul Ketelerii este un arbore vesnic verde care face parte din familia coniferelor. Acest tip de ienupar este originar din Japonia. Ienuparul Ketelerii este un arbore de talie medie spre mare si poate atinge la maturitate inaltimea de peste 10 metri.

Pret: RON 75.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Kurivao Gold
(Juniperus Kurivao Gold)

Juniperus Kurivao Gold poarta denumirea si de Ienuparul Kurivao Gold. Acesta este un arbore cu frunzele vesnic verzi ce se prezinta sub forma de ace. Este un arbore cu ramurile neregulate ce cresc intind in sus. Se prezinta sub forma de tufa si are frunzele colorate intr-o nuanta de verde crud sau verde inchis cu accente galbene-aurii. Frunzele au forma...

Pret: RON 39.78
Cantitate
Cumpara
Ienupar media Mint Julep
(Juniperus media Mint Julep)

Juniperus media Mint Julep este un soi de ienupar cu un aspect tufos si este folosit deseori la formarea de garduri viu sau la ascunderea zonelor mai putin aspectuoase dintr-un spatiu verde. El face parte din familia coniferelor si are frunzisul vesnic verde. 

Pret: RON 19.50
Cantitate
Cumpara
Ienupar Old Gold
(Juniperus Old Gold)

Juniperus Old Gold sau Ienuparul Old Gold poarta aceasta denumire, deoarece prezinta un frunzis verde-galbui cu reflexii auri. Acest conifer este foarte apreciat datorita culorilor frunzelor sale care izbesc privirea prin nuanta unica ce se mentine chiar si pe timpul iernii.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Ienupar Pfitzeriana
(Juniperus Pfitzeriana)

Juniperus Pfitzeriana este un soi de ienupar cu aspect tufos de talie medie ce impodobeste orice spatiu verde in orice anotimp cu un covor verde. Acest soi face parte din familia Cupressaceae. Frunzele ienuparului Pfitzeriana se prezinta sub forma de ace, nu foarte tepene si ascutite ci moi si cu un aspect neregulat.

Pret: RON 26.20
Cantitate
Cumpara
Ienupar Pfitzeriana Aurea
(Juniperus Pfitzeriana Aurea)

Juniperus Pfitzeriana Aurea este un soi de ienupar vesnic verde ce face parte din familia Cupressaceae. Ienuparul Aurea este un soi viguros, foarte rezistent la orice conditie de mediu. Prezinta frunze intr-o nuanta galbuie-aurie ce devine mai vie si mai puternica daca acest conifer este plantat in plin soare.

Pret: RON 20.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Pfitzeriana Glauca
(Juniperus Pfitzeriana Glauca)

Juniperus Pfitzeriana Glauca este un ienupar care face parte din categoria coniferelor. Are forma compacta, stufoasa si este un arbore de talie mica. Ienuparul Glauca face parte din clasa de conifere Chinensis si are frunzele vesnic verzi.

Pret: RON 39.78
Cantitate
Cumpara
Ienupar pingii Loderi
(Juniperus pingii Loderi)

Juniperus pingii Loderi sau Ienuparul Pingii Loderi este un conifer din familia Cupressaceae. Acesta este un ienupar de talie mica cu frunzele vesnic verzi, el creste sub forma conica, este stufos si are aspectul unui copacel in miniatura.

Pret: RON 75.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar procumbens Nana
(Juniperus procumbens Nana)

Juniperus procumbens Nana este un soi de ienupar vesnic verde. Acesta face parte din categoria coniferelor, are un aspect stufos de talie mica ce se intinde pe sol. Acesta face parte din familia Cupressaceae. Ienuparul procumbens Nana este originar din China. 

Pret: RON 40.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar sabina Tamariscifolia
(Juniperus sabina Tamariscifolia)

Juniperus sabina Tamariscifolia este un conifer tarator. Acesta face parte din familia Cupressaceae si este un arbore cu frunzele vesnic verzi. Frunzisul este sub forma de ace stufoase si neregulate ce au un miros placut iar fructele sunt sub forma de conuri.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Ienupar sabina variegata
(Juniperus sabina variegata)

Juniperus sabina variegata este un abore din familia Cupressaceae. Acest conifer prezinta frunzisul vesnic verde si este originar din Europa centrala si sudica din zonele muntoase. Frunzele sunt sub forma de ace si au o nuanta verde-intunecata. Este un conifer de talie mica, nepretentios care rezista si la conditii aprige de mediu.

Pret: RON 45.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar schneverdlingen Goldmachangel
(Juniperus schneverdlingen Goldmachangel)

Juniperus schneverdlingen Goldmachangel este un conifer care face parte din familia Cupressaceae. Acest soi de ienupar are frunzisul vesnic verde cu frunzele sub forma de ace in nuante galbui-verzui. 

Pret: RON 47.50
Cantitate
Cumpara
Ienupar scopulorum Skyrocket
(Juniperus scopulorum Skyrocket)

Juniperus scopulorum Skyrocket este un conifer din categoria Ienuperilor. Acest soi de face parte din familia Cupressaceae. Este un vesnic verde si formeaza o coroana columniala densa foarte decorativa, creste drept cu ramurile foarte apropiate de tulpina.

Pret: RON 58.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Blue Schwede
(Juniperus sq.Blue Schwede)

Juniperus squamata Blue Schwede este un conifer cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Cupressaceae. Este un arbust peren originar din China, el dormeaza o tufa densa cu aspect tarator. Frunzele cresc sub forma aciculara in nuante de verde-albastrui, acele fiind mici, dense si moi.

Pret: RON 38.50
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 22-42 din 120 de articole

Magnificele conifere sunt arbori puternici, falnici si mereu frumosi.

Coniferele sunt intalnite in zonele subarctice, temperate si subtropicale. Cele mai cunoscute soiuri de conifere sunt bradul, bradul alb, molidul, pinul, zada, ienuparul, tuia care mai poarta si denumirea de arborele vietii, tisa, chiparosul, cedrul, laricele, cupresifolia si sequia.

Coniferele se prezinta ca fiind arbori inalti cu un trunchi drept fara ramificatii ca a arborilor din soiul de foioase, frunzele sunt mici, aciculare adica sub forma de ace si sunt acoperite cu ceara. Toate soiurile de conifere produc o substanta cleioasa si lipicioasa care se numeste rasina. Aceasta substanta pe care o emana este colorata in alb-galbui sau rozaliu si are un miros placut. Coniferele ,datorita structurii lor formata din fibra rasinoasa, se pot clatina si indoi cu usurinta rezistand si la cele mai puternice vanturi fara ca acestea sa se rupa cu usurinta. Frunzele coniferelor au un miros placut. Ramurile coniferele nu formeaza o coroana ca si la speciile celorlalti arbori. Coniferele prezinta ramuri aplecate in jos iar radacina acestora este puternica si se formeaza adanc in pamant.

Coniferele cresc si se dezvolta mai greu decat alte soiuri de arbori. Dar in schimb traiesc foarte mult, ajungand pana la sute de ani.

Coniferele se dezvolta puternic in inaltime si latime si au nevoie de mai mult spatiu decat celelalte soiuri de arbori. Daca spatiul mic al gradinii tale nu iti permite plantarea coniferelor mari, noi iti sugeram sa optezi pentru coniferele de talie mai mica, precum tuia si ienuparul. Acesti arbori sunt ideali pentru spatiile mai mici si iti vor infrumuseta gradina.

Inmultirea coniferelor se datoreaza conurilor pe care acestea le produc. Acelasi arbore produce conuri barbatesti si femeiesti. Conurile barbatesti se formeaza pe crengile cele mai tinere, iar conurile femeiesti sunt mai mari si se formeaza pe crengile mai groase si mai puternice.

Coniferele sunt cei mai puternici arbori si rezista si la cele mai joase temperaturi.

Daca tocmai ai plantat in gradina conifere incearca sa le feresti de razele puternice si directe ale soarelui in primele saptamani si, nu uita, acesti arbori sunt mereu verzi datorita solului umed. Te sfatuim ca in anotimpurile calduroase si mai secetoase sa le uzi solul.

In magazinul nostru online vei gasi diferite soiuri de arbori din categoria coniferelor. Indiferent de stilul gradinii tale, cu siguranta nu trebuie sa lipseasca si coniferele din interiorul acesteia. Acest tip de arbori nu necesita foarte multa ingrijire ca si alte soiuri. Daca doresti ca gradina ta sa fie plina de viata si de o culoare verde proaspat alege coniferele tale preferate.

Sarbatoarea ta preferata este Craciunul si iti place mirosul placut de brad dar nu si cetina de pe covorul tau? Noi iti sugeram sa iti plantezi in gradina ta un brad falnic pe care il vei putea impodobi an de an impreuna cu familia ta.

Alege acum coniferele preferate pentru gradina ta si vei vedea ce transformare frumoasa va primi infatisarea acesteia si cu siguranta vei avea parte si de un aer mai proaspat datorita acestor arbori.