Conifere  Exista 120 produse.

pe pagina
Ienupar Depressa Aurea
(Juniperus comm.Depressa Aurea)

Juniperus communis Depressa Aurea este un conifer care face parte din familia Cupressaceae. Creste dens in frunzis si se ramifica puternic cu ramurile usor arcuite. Se dezvolta cu un aspect tarator iar frunzele cresc sub forma aciculara-moale in nuante de verde-auriu care se pastreaza pe tot parcusrul anului.

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Ienupar tarator Schlager
(Juniperus conferta Schlager)

Juniperus conferta Schlager este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Cupressaeae. In tara noastra acest soi este cunoscut sub denumirea de Ienuparul Tarator si isi datoreaza numele formei sale cu aspect tarator si a dezvoltarii in principal pe orizontala cu o crestere mica in inaltime.

Pret: RON 45.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Expansa Variegata
(Juniperus davurica Expansa Variegata)

Juniperus davurica Expansa Variegata este un conifer cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Cupressaceae. Formeaza o coroana densa. Creste cu aspect tarator, cu ramurile intinse si usor arcuite iar frunzele cresc sub forma aciculara moale in nuante de verde inchis cu crem.

Pret: RON 45.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar tarator Golden Carpet
(Juniperus horizontalis Golden Carpet)

Juniperus horizontalis Golden Carpet este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din categoria ienuperilor din familia Cupressaceae. Se intinde si creste cu aspect tarator avand frunzele sub forma aciculara-scurta si moale in nuante de verde inchis cu verde-galbui.

Pret: RON 42.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar tarator Prostrata
(Juniperus horizontalis Prostrata)

Juniperus horizontalis Prostrata este un conifer care face parte din familia Cupressaceae originar din America de Nord, mai exact din Canada. Creste cu aspect tarator si cu frunzisul dens. Are aspect de tufis sau arbust iar frunzele cresc sub forma aciculara-aplatizata cu aspect solziform in nuante de verde inchis-intens.

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Ienupar Gold Star
(Juniperus pfitzeriana Gold Star)

Juniperus pfitzeriana Gold Star este un conifer cu frunzisul persistent, vesnic verde, care face parte din familia Cupressaceae. Creste cu aspect de arbust cu ramurile usor arcuite iar frunzele cresc sub forma aciculara in nuante de verde-galbui.

Pret: RON 42.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Hetz
(Juniperus virginiana Hetz.)

Juniperus virginiana Hetz este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Cupressaceae. Creste sub forma de arbust stufos si formeaza o movila densa, bogata in frunzis. Ramurile se dezvolta pe orizontala iar frunzele cresc sub forma aciculara in nuante de verde-albastrui.

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Molid pitic Little Gem
(Picea abies Little Gem)

Picea abies Little Gem este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Creste compact si dens sub forma globulara. Frunzele sunt mici, cresc sub forma aciculara-moale in nuante de verde crud, verde inchis.

Pret: RON 44.00
Cantitate
Cumpara
Molid Wills Zwerg
(Picea abies Wills Zwerg)

Picea abies Wills Zwerg este un conifer cu frunzisul verde care face parte din familia Pinaceae. Creste dens si bogat in ramuri sub forma conica, compacta. Trunchiul nu este vizibil datorita coroanei sale dense. Ramurile sunt arcuite usor in sus iar frunzele cresc sub forma aciculara in nuante de verde crud.

Pret: RON 44.00
Cantitate
Cumpara
Jneapan Mops
(Pinus mugo Mops)

Pinus mugo Mops este un conifer vesnic verde, un soi de Jneapan care face parte din familia Pinaceae. Creste dens si compact, formeaza o movila mare sub forma globulara. Datorita frunzisului sau dens trunchiul nu este vizibil. Frunzele se dezvolta sub forma aciculara scurta, acestea cresc pe ramuri in grupuri de cate 2-5 ace. Frunzisul are o nuanta de...

Pret: RON 145.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Gold Coast
(Juniperus media Gold Coast)

Juniperus media Gold Coast este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Cupressaceae. Se dezvolta cu aspect de arbust avand frunzisul dens si bogat iar ramurile cresc usor arcuite. Frunzele cresc sub forma aciculara in nuante de verde-galbui.

Pret: RON 22.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Hunnetorp
(Juniperus squamata Hunnetorp)

Juniperus squamata Hunnetorp este un conifer vesnic verde care face parte din familia Cupresaceae. Creste dens in frunzis cu ramurile usor arcuite si se dezvolta cu aspect de arbust. Frunzele cresc sub forma aciculara-scurta in nuante de verde-albastrui formand movile interesante ca forma si culoare.

Pret: RON 19.50
Cantitate
Cumpara
Molid argintiu Sanders Blue
(Picea glauca Sanders Blue)

Picea glauca Sanders Blue este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Formeaza o movila compacta si densa sub forma conica. Trunchiul nu este vizibil datorita densitatii iar frunzele cresc sub forma aciculara in nuante de albastru-vernil.

Pret: RON 45.00
Cantitate
Cumpara
Pin Chilian
(Araucaria araucana)

Araucaria araucana este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Araucariaceae. Este un soi originar din America de Sud fiind des intalnit in Chile si unele zone din Argentina. Coroana sa are un aspect extrem de interesant cu aspect conic iar ramurile sunt arcuite in sus.

Chiparos auriu Sungold
(Chamaecyparis pisifera Sungold)

Chamaecyparis pisifera Sungold este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Cupresaceae. Creste sub forma de arbust. Formeaza o movila cu aspect globular in nuante de vernil-galbui. Frunzele cresc sub forma aciculara-aplatizata cu aspect solzuros.

Pret: RON 45.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 106-120 din 120 de articole

Magnificele conifere sunt arbori puternici, falnici si mereu frumosi.

Coniferele sunt intalnite in zonele subarctice, temperate si subtropicale. Cele mai cunoscute soiuri de conifere sunt bradul, bradul alb, molidul, pinul, zada, ienuparul, tuia care mai poarta si denumirea de arborele vietii, tisa, chiparosul, cedrul, laricele, cupresifolia si sequia.

Coniferele se prezinta ca fiind arbori inalti cu un trunchi drept fara ramificatii ca a arborilor din soiul de foioase, frunzele sunt mici, aciculare adica sub forma de ace si sunt acoperite cu ceara. Toate soiurile de conifere produc o substanta cleioasa si lipicioasa care se numeste rasina. Aceasta substanta pe care o emana este colorata in alb-galbui sau rozaliu si are un miros placut. Coniferele ,datorita structurii lor formata din fibra rasinoasa, se pot clatina si indoi cu usurinta rezistand si la cele mai puternice vanturi fara ca acestea sa se rupa cu usurinta. Frunzele coniferelor au un miros placut. Ramurile coniferele nu formeaza o coroana ca si la speciile celorlalti arbori. Coniferele prezinta ramuri aplecate in jos iar radacina acestora este puternica si se formeaza adanc in pamant.

Coniferele cresc si se dezvolta mai greu decat alte soiuri de arbori. Dar in schimb traiesc foarte mult, ajungand pana la sute de ani.

Coniferele se dezvolta puternic in inaltime si latime si au nevoie de mai mult spatiu decat celelalte soiuri de arbori. Daca spatiul mic al gradinii tale nu iti permite plantarea coniferelor mari, noi iti sugeram sa optezi pentru coniferele de talie mai mica, precum tuia si ienuparul. Acesti arbori sunt ideali pentru spatiile mai mici si iti vor infrumuseta gradina.

Inmultirea coniferelor se datoreaza conurilor pe care acestea le produc. Acelasi arbore produce conuri barbatesti si femeiesti. Conurile barbatesti se formeaza pe crengile cele mai tinere, iar conurile femeiesti sunt mai mari si se formeaza pe crengile mai groase si mai puternice.

Coniferele sunt cei mai puternici arbori si rezista si la cele mai joase temperaturi.

Daca tocmai ai plantat in gradina conifere incearca sa le feresti de razele puternice si directe ale soarelui in primele saptamani si, nu uita, acesti arbori sunt mereu verzi datorita solului umed. Te sfatuim ca in anotimpurile calduroase si mai secetoase sa le uzi solul.

In magazinul nostru online vei gasi diferite soiuri de arbori din categoria coniferelor. Indiferent de stilul gradinii tale, cu siguranta nu trebuie sa lipseasca si coniferele din interiorul acesteia. Acest tip de arbori nu necesita foarte multa ingrijire ca si alte soiuri. Daca doresti ca gradina ta sa fie plina de viata si de o culoare verde proaspat alege coniferele tale preferate.

Sarbatoarea ta preferata este Craciunul si iti place mirosul placut de brad dar nu si cetina de pe covorul tau? Noi iti sugeram sa iti plantezi in gradina ta un brad falnic pe care il vei putea impodobi an de an impreuna cu familia ta.

Alege acum coniferele preferate pentru gradina ta si vei vedea ce transformare frumoasa va primi infatisarea acesteia si cu siguranta vei avea parte si de un aer mai proaspat datorita acestor arbori.