Pin Chilian (Araucaria araucana)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Araucaria araucana este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Araucariaceae. Este un soi originar din America de Sud fiind des intalnit in Chile si unele zone din Argentina. Coroana sa are un aspect extrem de interesant cu aspect conic iar ramurile sunt arcuite in sus.

Detalii

RON 40

-RON 20.00

RON 60.00

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Coroana nu este densa si compacta ca si la alte conifere. Acest lucru ii ofera un aspect unic, deosebit si foarte apreciat de catre iubitorii de natura. Scoarta trunchiului are nuante de maro inchis iar frunzele cresc radial pe ramuri sub forma triunghiulara in nuante de verde inchis.

Pinul Chilian este un conifer de talie mare care la maturitate creste la o inaltime ce deseori depaseste cu usurinta 10 metri. Se dezvolta bine in zonele cu multa lumina, sau in zonele cu semi-umbra. Creste cel mai bine in soluri profunde, fertile si bine drenate.

Araucaria araucana este un conifer decorativ prin port, aspect, coroana, forma si culoare. Se planteaza in aranjamente de gradini, in parcuri si alte spatii verzi. Poate fi plantat pe pajisti, pe langa cladiri sau ape. Se planteaza solitar, in grupuri sau aliniat. Ramurile si frunzisul cu aspect unic si deosebit de interesant vor face din acest arbore atractia principala a oricarei gradini.
Proprietati Vesnic Verde
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate Peste 10 metri
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite