Narcisa California (Narcissus California)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Narcissus California - denumirea populara romaneasca a acestei plante este Narcisa California. Este o planta perena cu bulb care face parte din familia Amaryllidaceae. Tuplina ei este inalta, pe fiecare tulpina creste doar o singura floare.

Detalii

  • pachet/5buc

Adauga la lista de dorinte

Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt parfumate in nuante galbene. In interior floarea are un aspect de trompeta cu marginile usor ondulate care este inconjurata de 6 petale mari deschise. Culoarea este mult mai intensa in interiorul florilor.

Perioada de inflorire a Narcisei California este in anotimpul de primavara in luna aprilie. La maturitate Narcisa California poate sa se dezvolte la o inaltime de 30-50 de centimetri. Narcisa California are o crestere si raspandire usoara.

Locurile potrivite pentru plantarea Narcisei California sunt locurile cu semi-umbra. Solurile in care se dezvolta cel mai bine sunt solurile bine drenate, fertile.

Narcisa California este o planta decorativa pentru gradini. Pentru decorarea teraselor aceasta se poate planta in ghivece.  
Perioada de inflorire Aprilie
Conditii de lumina Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 30 - 50 cm

Produse inrudite