Zambila Albastra Blue Jacket (Hyacinthus Blue Jacket)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Hyacinthus Blue Jacket este o planta perena cunoscuta sub denumirea de Zambila Albastra. Este originara din Orientul Mijlociu si este raspandita in toata lumea. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt parfumate intr-o nuanta de albastru deschis. Tulpina este acoperita aproape in intregime de flori.

Detalii

  • P9

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a Zambiliei Albastre este in lunile aprilie si mai. La maturitate Zambila poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 20-30 de centimetri. Aceasta floare are o crestere usoara.

Locurile pe care le prefera si in care se dezvolta cel mai bine sunt locurile cu multa lumina si soare. Solurile in care se dezvolta cel mai bine Zambila Albastra sunt solurile bine drenate, umede si fertile.

Hyacinthus Blue Jacket este o planta cu flori foarte decorativa si apreciata datorita aspectului sau frumos si datorita parfumului pe care il emana. Zambila albastra este o planta oranmentala pentru gradina dar se poate planta si in ghivece pentru a decora incaperile si locuinta.
Perioada de inflorire Aprilie, Mai
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 20 - 30 cm
Marime la livrare P9 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite