Lalele Papagal (Tulipa Parrot)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Tulipa Parrot este o planta perena cu bulb cunoscuta sub denumirea de Laleaua Papagal. Este o planta cu flori care face parte din familia Liliaceae. Frunzele sunt lungi cu forma liniara in culoare de verde inchis. Tulpinele sunt drepte, lungi si puternice. Pe fiecare tulpina creste cate o singura floare.

Detalii

Adauga la lista de dorinte

Florile cand sunt semi-deschis au o forma de cupa. Petalele au marginile ondulate. Florile sunt foarte atragatoare in diferite nuante si combinatii de culori.

Perioada de inflorire a Lalelei Papagal este in luna mai. La maturitate Laleaua Papagal poate sa creasca la o inaltime cuprinsa intre 50-100 de centimetri. Aceasta planta are o crestere si raspandire usoara. Laleaua Papagal iubeste foarte mult lumina si soarele dar se dezvolta bine si in locurile cu semi-umbra.

Lalaeaua Papagal este o planta ornamentala cu flori. Se cultiva pentru decorarea gardinilor, a parcurilor dar si ca floare pentru aranjamente florale, buchete si ca flori pentru vaze pentru decor de interior. Se poate planta in ghivece pentru decorarea teraselor si a balcoanelor.
Perioada de inflorire Mai
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 50 - 100 cm

Produse inrudite