Salba Japoneza Aureovariegata (Euonymus japonicus Aureovariegata)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Euonymus japonicus Aureovariegata este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Celastraceae. Denumirea comuna a acestui arbust este Salba Japoneza Aureovariegata. Formeaza tufisuri dese cu o ramificatie puternica.

Detalii

RON 20.46

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele cresc in perechi de cate doua cu o forma ovata. Au aspect pestrit in nuante de verde inchis pe margini iar in interior au reflexii crem. Frunzele tinere au o nunanta de verde crud cu galben pal.

Salba Japoneza Aureovariegata este un arbust de talie mare care creste la o inaltime de 200-300 de centimetri. Prefera zonele cu multa lumina si mult soare, deoarece iubeste sa fie rasfatat de razele acestuia. Se dezvolta in mod armonios in solurile bine drenate. Tolereaza bine tunderea.

Euonymus japonicus Aureovariegata este un arbust decorativ prin port si frunze. Se planteaza ca decor pentru gradini si parcuri sau in alte aranjamente. Se poate planta ca arbust solitar in ronduri sau in combinatie cu alte plante, in grupuri sau ca si gard viu. Formeaza un aspect impresionant in spatiile verzi alaturi de fantani arteziene sau in gradinile rustice plantat pe langa paraiase.
Proprietati Vesnic Verde
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 200 - 300 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite