Hortensia Annabelle (Hydrangea arborescens 'Annabelle')

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Hydrangea arborescens 'Annabelle' este un arbust decorativ cu flori mari care face parte din familia Hydrangeaceae. Denumirea populara a acestui soi este cunoscuta ca fiind Hortensia Annabelle. Creste sub forma de tufisuri foarte dense cu frunze si flori mari.

Detalii

RON 24.2

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele sunt mari sub forma cordiforma intr-o culoare de verde inchis. Florile cresc in forma de buchete cu aspect globular in nuante de alb-vernil deschis.

Hortensia Annabelle infloreste in luna iulie si tine pana la sfarsitul lunii august. Este o planta iubitoare de lumina, astfel prefera locurile cu mult soare dar se dezvolta bine si in locuri cu semi-umbra iar solurile preferate sunt cele bine drenate. In conditii ideale, formeaza tufisuri mari care pot sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 100-150 de centimetri.

Hydrangea arborescens 'Annabelle' este un arbust decorativ prin port, frunze si flori. Este potrivit pentru gradinile cu un aer romantic, rustic sau vintage. Hortensia se poate planta pe langa alei, in combinatie cu alte plante, in grupuri sau aliniat. Se dezvolta bine si daca se planteaza in ghivece pentru a decora terasele si balcoanele.
Perioada de inflorireAugust
Perioada de inflorireIulie
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate100 - 150 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite