Amenajare Gradini  Exista 28 produse.

pe pagina
Artar Norvegian Purpuriu
(Acer platanoides Crimson King)

Acer platanoides Crimson King este un arbore cu frunzele cazatoare cunoscut sub denumirea de Artarul Norvegian Purpuriu. Face parte din familia Sapindaceae si din categoria arborilor foiosi. Formeaza o coroana mare cu o forma rotunjita.

Pret: RON 220.00
Cantitate
Cumpara
Arbore Platan
(Platanus acerifolia)

Platanus acerifolia este un arbore decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Platanaceae. Este cunoscut sub denumirea de Arborele Platan. Formeaza o coroana mare cu o forma neregulata. Coaja trunchiului este neteda in nuante de gri-vernil cu o tendinta de exfoliere.

Pret: RON 95.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar media Mint Julep
(Juniperus media Mint Julep)

Juniperus media Mint Julep este un soi de ienupar cu un aspect tufos si este folosit deseori la formarea de garduri viu sau la ascunderea zonelor mai putin aspectuoase dintr-un spatiu verde. El face parte din familia coniferelor si are frunzisul vesnic verde. 

Pret: RON 22.00
Cantitate
Cumpara
Sorbaria Sorbifolia
(Sorbaria sorbifolia Sem)

Sorbaria sorbifolia Sem este un arbust decorativ cu flori. Creste sub forma de tufis dens si ramificat cu o forma usor rotunjita. Frunzele cresc sub forma penata in nuante de verde deschis. Florile sunt albe, mici cu aspect de puf si cresc in grupuri pe o singura tulpina.

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Cafeluta
(Lupinus poliphyllus)

Lupinus poliphyllus este o planta perena recunoscuta si sub denumirea sa populara de Cafeluta. Originara din America boreala, este totodata si o planta leguminoasa cultivata vast datorita frumusetii florilor ei precum si datorita aspectului decorativ pe care il confera. 

Arbore de Guma
(Liquidambar styraciflua)

Liquidambar styraciflua este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Altingiaceae. Denumirea populara a arborelui prin care se face cunoscut este Arborele de Guma. Formeaza o coroana densa conica usor neregulata.

Pret: RON 95.00
Cantitate
Cumpara
Magnolia Soulangeana
(Magnolia soulangeana)

Magnolia soulangeana este un arbore din categoria foioaselor care face parte din familia Magnoliaceae. Coroana magnoliei la maturitate se formeaza mare si densa. Florile sunt mari in nuante de roz-visiniu iar in interior sunt albe. Acest soi de magnolie este cel mai des plantat la scara larga dintre toate soiurile de magnolii.

Pret: RON 250.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 22-28 din 28 de articole