Saxifraga Variegata (Saxifraga ur. 'Variegata')

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Saxifraga ur. 'Variegata' mai este recunoscuta simplu si sub denumirea sa de Saxifraga Variegata. Aspectul dispus sub forma unor rozete din care rasar tulpinile florii transforma aceasta planta perena intr-una cu totul si cu totul deosebita, ideala oricarei gradini.

Detalii

RON 16

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Florile acestei plante au culoarea roz, uneori chiar si albe pe care pot aparea puncte galbene si/sau rosii. Perioada de inflorire are loc la sfarsitul primaverii si inceputul verii, cu precadere in lunile Mai si Iunie. In functie de gradul de maturitate si de stadiul de dezvoltare la care se afla, poate atinge inaltimi cuprinse intre 30-50 cm. Scunda dar aparte, aceasta planta beneficiaza de o rata de crestere si raspandire accentuata. Ii este ideala amplasarea in locurile scaldate de razele Soarelui pe parcursul a cel putin 6 ore pe zi. De asemenea, ii sunt prielnice solurile cu un grad de umiditate mediu spre ridicat, insa foarte bine drenate.

Inmultirea se face prin divizare, atat primavara cat si toamna, aceste doua anotimpuri fiind recomandata si ca perioade optime pentru plantare. In timpul primaverii, se recomanda utilizarea ingrasamintelor bogate in substante organice si care s-o ajute sa creasca si sa se dezvolte corespunzator. Reprezentantii unui magazin fitosanitar va pot indruma in situatia in care planta este atacata de daunatori. 
Perioada de inflorire Mai, Iunie
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 30 - 50 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite