Potentilla Portocalie (Potentilla fruticosa orange)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Potentilla fruticosa orange este un arbust decorativ cu flori. Creste sub forma de tufisuri dense, bogate si cu o ramificatie usoara. Este foarte apreciat datorita florilor portocalii care vor imbogati orice gradina din primavara pana toamna tarziu.

Detalii

RON 20.46

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele sunt mici, cresc sub forma ovala foarte dense si bogate pe ramuri in nuante de verde inchis. Florile sunt mici, extrem de atragatoare, formate din 5 petale in nuante de portocaliu intens.

Potentilla fruticosa Portocalie este un arbusti de talie mica care creste la maturitate la o inaltime de 30-50 de centimetri. Perioada de inflorire este lunga, prima inflorire este in luna mai si tine pana la primul inghet in luna noiembrie. Prefera zonele de plantare in locuri cu semi-umbra sau la soare. Nu este o specie pretentioasa fata de sol, este  de asemenea rezistenta la modificarile de clima si la daunatori.

Potentilla Portocalie este un arbust decorativ prin port, frunze si flori. Poate fi plantat in gradini si diverse arnjamente peisagistice ca arbust solitar, in grupuri, pe langa borduri in aranjamente de stancarie sau chiar ca si garduri vii.
Perioada de inflorire Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 30 - 50 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite