Ienupar Blue Star (Juniperus squamata Blue Star)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Juniperus squamata Blue Star este bijuteria gradinii tale.

Specia Juniperus squamata este originara din China si Himalaya. Ienuparul Blue Star este un conifer foarte decorativ datorita culorii interesante a frunzelor. Ienuparul Blue Star precum si denumirea lui de inteles ca are o culoarea intr-o nuanta superba de albastru-argintiu stralucitor. 

Detalii

RON 38.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Aceasta specie de arbusti conifer are frunzele vesnic verzi adica isi pastreaza culoarea indiferent de anotimp. Ramurile ienuparului cresc neregulat ceea ce ii ofera o forma interesanta. Crengle sunt dese, astfel Ienuparul primeste o forma compacta. Fruzele frumos colorate ale Ienuparului Blue Star se prezinta sub forma aciculara si au o lungime de 3-9 milimetri. Ienuparul Blue Star este un conifer peren de talie mica ce se dezvolta la o inaltime de pana la un metru iar diametru pe care il poate atinge este intre 1,5-2 metri. Coniferul Blue Star prefera locurile cu soare dar se dezvolta bine si in locurile cu semiumbra. Cresterea Ienuparului Blue Star este lenta.


Solul pe care il prefera ienuparul este unul bine drenat si udat moderat dar se dezvolta bine in orice sol, nefiind deloc pretentios. Totusi nu suporta udarea excesiva. Nu necesita ingrijiri speciale doar din cand incand se va face o tundere sau taiere pentru a-i oferi forma dorita. Poate fi plantat solitar in gradina sau se poate pastra si in ghivece mari ca decor, arata bine si in gradinele de stancarie.


Este folosit ca un conifer decorativ pentru gradini si spatiile verzi.

ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate50 - 100 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite