Tuie Verde Rotunda (Thuja occ.Tiny Tim)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Thuja occidentalis Tiny Tim este un arbust decorativ pitic cu o coroana care creste sub forma globulara compacta. Acesta face parte din familia speciilor Cupressaceae.

Inaltimea la care poate sa creasca si sa se dezvolte este de 15-30 de centimetri iar in latime se ramifica intre 30-45 de centimetri.

Detalii

RON 25

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Tuia Tiny Tim are frunzele aplatizate si sunt intr-o nuanta de verde crud iar in perioada de toamna si de iarna frunzele se schimba intr-o culoare de maroniu-verzui. Este un arbust peren pitic care la maturitate va arata superb datorita coroanei sale globulare. Tuia Tiny Tim are o crestere lenta.


Se poate dezvolta in orice sol dar prefera in mare parte solurile bine drenate cu lumina dar si semiumbra. Daca este plantata intr-un loc cu umbra permanenta densitatea frunzelor va fi mai slaba. Deoarece este un arbust care prefera solul umed, in perioadele caniculare acesta va avea nevoie de udari periodice.


Tuia Tiny Tim nu necesita ingrijiri deosebite. Forma sa naturala globulara este deosebita fara a avea nevoie de tundere. Este un arbust peren care rezista foarte bine la temperaturile scazute.


Cu ajutorul acestei plante cu aspectul sau de globulet vei putea sa iti decorezi chiar si balconul sau tereasa casei. Tuia Tiny Tim este un conifer pitic ideal si pentru gradinile de dimensiuni mai mici. Este un element important de decor si in stancarii dar si in parcuri.

ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate30 - 50 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite