Brad argintiu pitic (Abies concolor Compacta)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Abies concolor Compacta cunoscut sub denumirea de Brad Argintiu, Alb sau Bradul de Colorado. Un conifer deosebit datorita aspectului impresionat al culorii sale si care il face sa fie unul dintre cei mai apreciati arbori din categoria coniferelor. Este un brad ornamental ce ofera un look grozav spatiilor verzi sau gradinilor. 

Detalii

RON 295

  • C7.5

Adauga la lista de dorinte

Bradul argintiu este original din Sud-Vestul Statelor Unite ale Americii. Acele lui au o forma aplatizata iar culoarea acestora este verde albastrui sau verde argintiu pe ambele parti. Aceasta culoare se mentine tot timpul asa, indiferent de anotimp. Inaltimea la care ajunge sa se dezvolte acest soi pitic este intre 2 si 3 metri. Scoarta este intr-o culoare cenusie, iar din loc in loc prezinta pungi de rasina. Bradul argintiu in momentul dezvoltarii primeste o forma piramidala conica care este densa si compacta. Bradul Argintiu este unul dintre cei mai rezistenti brazi. Acesta rezista la seceta si caldura, deci poate rezista si la expunerea la soare.


Sadirea bradului argintiu este indicata sa se faca primavara sau toamna. In aceste anotimpuri acesta este mai usor si de transplantat. Fiind plantat solitar, Bradul Argintiu va oferi o priveliste impresionanta gradinilor datorita elegantei lui deosebite. In anotimpul de iarna acest soi de conifer ofera un peisaj uimitor gradinilor si spatiilor verzi. Crestera Bradului Argintiu este lenta spre medie. Acest conifer prefera solul bine drenat.

ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate200 - 300 cm
Marime la livrareC7.5 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite