Tuie Globulara (Thuja occ.Danica)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Thuja occidentalis Danica este o specie deosebita de Tuia Globulara sau Sferica. Tuia Globulara este un arbust de talie mica care inca de mic puiet are o forma globulara perfecta, densa si compacta datorita frunzelor care cresc vertical. Frunzele au un miros deosebit atunci cand sunt maruntite.

Detalii

RON 25

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Culoarea frunzelor este intr-o nuanta frumoasa de verde intens in timpul verii iar in perioada de iarna primeste o nuanta ce bate putin spre maroniu. Culoarea Tuiei Globulare ramane permanenta indiferent de anotimp.


Cresterea Tuiei Globulara este foarte lenta, inaltimea la care poate sa se dezvolte in inaltime este in jur de jumatate de metru, iar in latime poate atinge 1 metru.


Nu este foarte pretentioasa in ce priveste solurile dar in general se dezvolta mai bine in cele bine drenate si in soluri acide. Are nevoie ca solul sa fie umezit normal. Este un arbust rezistent la temperaturile scazute si ger. Rezista de asemenea si in locurile mai poluate deci poate fi plantata si in spatiile aglomerate cu o poluare mai mare.


Este un arbust iubitor de lumina, dar de preferinta trebuie sa fie plantat intr-o zona care il va feri de razele directe ale soarelui.


Tuia globulara nu are nevoie de ingrijiri deosebite iar datorita formei compacte globulare nici tunderea nu va fi necesara. Va decora frumos aspectul gradinilor prin forma ei naturala.


Tuia globulara este un arbust foarte decorativ pentru gradini, parcuri. Va oferi un peisaj minunat si in stancarii. Tuia globulara arata foarte bine plantata in ghivece pentru decorarea teraselor.

ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate30 - 50 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite