Molid Sarbesc Pitic (Picea omorika Nana)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Picea omorika Nana, asa numitul Molid Sarbesc este un conifer vesnic verde. Molidul Sarbesc are o forma piramidala conica. Acele molidului au o forma aplatizata si au o culoare verde lucioasa iar pe dosul acestora prezinta o nuanta argintie. Datorita celor doua culori care se combina perfect, acest lucru ii ofera Molidului un aspect bicolor. 

Detalii

RON 148

  • C5

Adauga la lista de dorinte

Crengutele sunt imbracate in ace dense care sunt scurte. Conurile Molidului Sarbesc au o forma rotunjita si lunguiata asemenea unui ou. Culoare conurilor este intr-o nuanta de purpuriu, treptat acestea primesc o alta culoare de un galben maroniu. Inaltimea la care poate sa se dezvolte Molidul Sarbesc este intre 2-2,5 metri iar diametrul poate fi cel mult de 1,5 metri. Puietii mici au un aspect foarte dragut.


Cresterea Molidului Sarbesc este lenta in primii ani de dezvoltare apoi cresterea devine medie. Este o specie de molid foarte rezistent suportand si zonele mai poluate.


Molidul Sarbesc iubeste solurile bine drenate, umede si bogate dar se adapteaza foarte usor in orice sol. Acest conifer nu necesita ingrijire deosebita poate fi lasat sa creasca natural fara a fi necesara tunderea lui.


Molidul Sarbesc este un conifer decorativ ce ofera o priveliste minunata stancariilor si gradinilor. Poate fi plantat solitar si in grupuri.

Proprietati Vesnic Verde
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 200 - 300 cm
Marime la livrare C5 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite