Molid pitic Echiniformis (Picea glauca Echiniformis)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Picea glauca Echiniformis este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Este un conifer originar din zonele montane. Creste dens si compact. Coroana la maturitate are un aspect conic.

Detalii

RON 46

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele cresc sub forma aciculara in nuante de verde-albastrui. Acele prezinta un strat ceros, daca sunt zdrobite au un miros placut specific. Acest soi de molid prefera locurile de plantare doar in zonele cu multa lumina si mult soare. Face parte din categoria coniferelor pitice care la maturitate se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 30 si 50 de centimetri. Are o crestere lenta si prefera solurile bine drenate cu o umiditate medie. Este un soi rezistent la temperaturile scazute si la inghet.

Picea glauca Echiniformis este un conifer decorativ prin forma, port, frunzis si culoare. Poate fi plantat in diferite tipuri de gradini dar si ca element de decor in parcuri. Se planteaza solitar, in grupuri sau aliniat. Poate fi plantat in aranjamente de stancarie sau in gradini cu aspect alpin.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate30 - 50 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite