Pin de munte Ophir (Pinus mugo Ophir)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Pinus mugo Ophir este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Formeaza un tufis dens si bogat cu o forma globulara usor neregulata si plata. Frunzisul se prezinta sub forma aciculara in nuante de verde crud, iar in anotimpul rece frunzisul primeste o nuanta de galben-auriu.

Detalii

RON 155

  • C5

Adauga la lista de dorinte

Pinul de munte Ophir se incadreaza in categoria coniferelor de talie medie care poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 150-200 de centimetri. Plantarea se recomanda a se face doar in zonele cu multa lumina si mult soare. Iubeste sa fie rasfatat de razele soarelui. Se dezvolta foarte bine in soluri fertile si bine drenate cu o umiditate medie. Acest soi este rezistent la temperaturile scazute dar si la inghet.

Pinus mugo Ophir este un conifer decorativ datorita aspectului, formei, a frunzelor sale aciculare si a culorii care persista pe tot parcursul anului. Pinul se utilizeaza ca element de decor in diverse aranjamente de gradini sau parcuri si alte spatii verzi publice sau private. In gradini se poate utiliza in aranjamente de stancarii sau pentru a realiza un spatiu verde cu aspect montan. Poate fi plantat solitar sau in grupuri pe langa alei, borduri sau in aranjamente mixte cu alte plante ornamentale.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate150 - 200 cm
Marime la livrareC5 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite