Pin neted Radiata (Pinus strobus Radiata)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Pinus strobus Radiata este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Creste dens si bogat. Se ramifica cu o forma neregulata. Frunzisul se prezinta sub forma de ace lungi in nuante de verde si albastru-argintiu care la atingere sunt moi.

Detalii

RON 77.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Pinul neted Radiata este un conifer de talie mica ce are o crestere lenta. La maturitatea se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 100-150 de centimetri. Solurile preferate de acest tip de conifer sunt cele bine drenate si fertile cu o umiditate medie. In general se adapteaza foarte bine in mai multe tipuri de sol. Plantarea se va face doar in zonele cu multa lumina si mult soare. Este o specie rezistenta la poluare si la temperaturile scazute din timpul iernii.

Pinus strobus Radiata este un conifer decorativ prin portul, forma, frunzisul sub forma de ace si a culorii sale ce persista pe tot parcursul anului. Se utilizeaza ca element de decor in diverse tipuri de gradini dar si in parcuri. Poate fi plantat solitar, in grupuri sau in aranjamente de gradini mixte. Se utilizeaza in aranjamente de stancarie, in gradinile cu aspect montan, rustic si arata superb sadit in ronduri.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate100 - 150 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite