Molid Norvegian (Picea abies Nidiformis)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Picea abies Nidiformis este un conifer vesnic verde ce face parte din specia Pinaceae. Este un molid original din Europa fiind denumit si Molidul Norvegian sau European si sub denumirea de brad rosu. Este des intalnit in zonele de deal si munte la altitudinile de 400-1900 de metri. Picea abies Nidiformis este o specie de molid pitic ce creste pana la inaltimea de 1 metru.

Detalii

RON 40.25

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Diametrul se dezvolta pana la 2-3 metri. Este un arbust mult mai lat decat inalt. Este un conifer cu frunzele vesnic verzi. Forma frunzelor sunt sub forma de ace care imbraca bogat fiecare ramura oferindu-i o desitate minunata.


Molidul Nidiformis este o specie de conifer ce are o crestere lenta. La maturitate molidul primeste o forma larga rotunda, iar in centru putin aplatizata. Este un arbust ce are o forma sferic-turtita.


Molidul Nidiformis prefera solurile acide, umede si solurile bine drenate. Se recomanda a fi plantat intr-un loc mai ferit de vanturi reci si puternice. Iubeste zonele cu mult soare.


Acest soi de conifer ornamental nu are nevoie de ingrijiri deosebite, nici tunderea nu este necesara, va arata minunat asa natural cum creste. Este un element deosebit de decorativ in gradini si stancarii. Arata deosebit de interesant in gradina daca este plantat solitar.

ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate50 - 100 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite