Molid Globular Alberta Globe (Picea glauca Alberta Globe)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Picea glauca Alberta Globe este un conifer pitic cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Formeaza un glob decorativ. Creste foarte dens si compact cu aspect globular. Frunzele cresc sub forma aciculara in nuante de verde crud cu verde inchis. Acele cresc dens pe ramuri. Ramurile au o forma scurta.

Detalii

RON 51

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Molidul globular Alberta Globe este un conifer pitic care la maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 50 si 100 de centimetri. Are o crestere lenta. Pentru ca sa se poata dezvolta cat mai frumos plantarea se va face doar in zone cu multa lumina si soare. Prefera solurile acide si bine drenate, este un conifer rezistent la temperaturile scazute si la ger.

Picea glauca Alberta Globe este un conifer extrem de atragator datorita formei sale si datorita aspectului interesant al frunzisului. Se planteaza ca si arbore decorativ in aranjamente de stancarii. Ofera imagini interesante gradinilor daca se planteaza pe langa alei sau trotuare si in combinatii cu alte plante decorative de gradina. Poate fi plantat solitar sau in grupuri. 
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate50 - 100 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite