Brad de Arizona Abies lasiocarpa Compacta (Abies lasiocarpa Compacta)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Abies lasiocarpa Compacta - Bradul de Arizona pitic este cunoscut si sub denumirea Brad subaplin Rocky Mountain. Este originar din America de Nord. Acest soi pitic ajunge la o inaltime de 2-3 metri. Acest bradul argintiu pitic va fi atractia gradini tale. Forma bradului este conica.

Detalii

RON 95

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Coniferele pitice sunt elementul perfect de decor care se potriveste in toate gradinile indiferent de stilul acestora sau de dimensiunile lor.


Crengile bradului sunt foarte dense iar acest lucru ii ofera o forma foarte compacta ce este bine definita. La puietii tineri scoarta de pe trunchiul bradului este neteda iar la brazii mai batrani aceasta se prezinta ca fiind mai solzuroasa. Acele de pe crengi au o culoare de albastru-verzui, lungimea lor fiind intre 3-4 centimetri. Sadirea se recomanda ca si la celelalte conifere sa se faca in perioada de primavara sau toamna. Coniferul pitic Abies lasiocapra prefera un sol neutru.


Acest conifer poate fi plantat solitar in gradini sau pentru un un efect remarcabil, de invidiat, se va planta in ghivece mari de ceramica care pot fi asezate si pe terese. Cu siguranta acest conifer deosebit se va potrivi de minune printre florile multicolore din gradina ta. Si de ce nu, in perioada sarbatorilor de iarna poti avea bradul impodobit chiar in gradina.

ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate200 - 300 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite