Pin de munte Gnom (Pinus mugo Gnom)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Pinul de munte Gnom este un conifer vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Creste sub forma de arbust cu ramurile dense si compacte ce ii ofera o forma globulara. Ramurile au o coaja intr-o culoare bruna-cenusie. 

Detalii

RON 97.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele cresc sub forma aciculara in nuante de verde crud inchis. Acele au o dimensiune cuprinsa intre 3 si 5 cm. Pinul de munte Gnom face parte din categoria coniferelor de talie mica. La maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime ce este cuprinsa intre 100-150 de centimetri. Cresterea sa este lenta. Se va planta in locuri cu mult soare dar tolereaza foarte bine si zonele mai retrase, cu semi-umbra. Este o specie rezistenta la temperaturi scazute, la ger dar si la poluarea din marile orase. Se poate planta cu usurinta in orasele aglomerate.

Pinus mugo Gnom este un conifer decorativ prin port, forma, frunzis si culoare. Se utilizeaza ca element decorativ in gradini dar si in parcuri. Se planteaza solitar sau in grupuri, alaturi de alte conifere sau plante ornamentale. Poate fi folosit ca si conifer decorativ in aranjamente de stancarie, in gradini cu aspect montan si alpin sau se poate planta in ghivece pentru decorarea balcoanelor sau a teraselor. 
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate100 - 150 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite