Chiparos japonez Filifera Nana (Chamaecyparis pisifera Filifera Nana)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Chamaecyparis pisifera Filifera Nana este cunoscut sub denumirea de Chiparos Japonez. Acesta este un conifer cu frunzisul vesnic verde care prezinta ace si face parte din familia Cupressaceae. Formeaza o coroana densa si bogata avand ramurile cu aspect pendular. 

Detalii

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele cresc sub forma aciculara aplatizata. Frunzisul este extrem de decorativ, are culoarea galben-aurie care se pastreaza pe tot parcursul anului. Conurile sunt mici, nu au importanta majora ca si decor.

Chiparosul Japonez Filifera Nana se clasifica in categoria coniferelor pitice. La maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 100-150 de centimetrii. Prefera zonele de plantare doar in locuri cu multa lumina. Are o rezistenta mare la seceta si se dezvolta foarte bine in soluri bine drenate si fertile. Este un soi rezistent la mediile poluate.

Chamaecyparis pisifera Filifera Nana este un conifer decorativ prin port, aspect, frunzis si culoare. Ofera prospetime si culoare in aranjamente peisagistice, in gradini si parcuri indiferent de anotimp. Se planteaza in mod solitar sau in grupuri. Poate fi plantat pe langa alei, borduri, trotuare, ziduri, iazuri si arbori. In gradinile in stil Japonez acest conifer este un element deosebit si arata uimitor sadit pe langa iazuri.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate100 - 150 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite