Chiparos Auriu Pitic (Chamaecyparis pisifera Filifera Aurea)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Chamaecyparis pisifera Filifera Aurea este un conifer decorativ pentru orice gradina. Este un arbore conifer ce are un aspect deosebit datorita frunzelor care au o culoare aurie si care il transforma intr-un conifer foarte decorativ. El isi pastreaza culoarea frunzelor pana in toamna Filifera Aurea este un conifer rasinos multitulpinal. Forma acestuia este rotunjita.

Detalii

RON 40

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Daca arborele este plantat intr-un loc mai umbros frunzele primesc o nuanta de verde. Acest conifer la maturitate ajunge sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 1,5-2 metri.


Filifera Aurea este un conifer rezistent la inghet si la ger. Frunzele foarte dese ii dau coniferului o forma compacta. Scoarta de pe trunchiul lui are o culoare rosiatica. Specia coniferului Filifera Aurea are o crestere lenta. Forma lui este conica deschisa dar si cu un aspect plangacios, efect de cascada. Filifera Aurea este un conifer care prefera soarele sau locurile umbrite doar partial. Nu este un conifer foarte pretentios, astfel se adapteaza usor la toate tipurile de sol. De preferat sunt totusi solurile umede si usor acide si rezista si in solurile sarace sau alcaline.


Filifera Aurea va arata incantator daca este plantat in stancarie sau in gradinile cu acest stil. Acest conifer poate fi plantat solitar sau in grup. Copacelul de aur, acesta va fi efectul oferit de plantarea acestui conifer in gradina ta. 

ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate150 - 200 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite