Ochiul Soarecelui (Saxifraga arendsii)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Saxifraga arendsii este o planta perena care face parte din familia Saxifragaceae. Denumirea populara a acestei plante este Ochiul Soarecelui. Este o planta erbacee perena, vesnic verde. Frunzele sunt lucioase in forma ovala-alungita. Florile in varful tulpinei sunt puternice. Ele sunt compuse in mare parte din 5 petale.

Detalii

RON 18.5

  • P9

Adauga la lista de dorinte

Florile cresc sub forma de cupa sau stea in nuante de roz, rosu sau alb.Perioada de inflorire a acestei plante este in lunile aprilie-mai.

La maturitate Ochiul Soarecelui poate sa se dezvolte pana la o inaltime de 15-20 de centimetri. Ochiul Soarecelui prefera locurile cu mult soare, dar se dezvolta bine si in locurile cu semiumbra. Solurile preferate a acestei plante sunt cele neutre, slabe alcaline si solurile argiloase. Este o planta rezistenta la temperaturile scazute si la inghet.

Ochiul Soarecelui este o planta de decor perfecta pentru aranjamentele de stancarie. Va arata minunat daca este plantata pe marginea zidurilor din gradina. Este folosita si ca planta acoperitoare de sol.
Perioada de inflorireMai
ProprietatiVesnic Verde
Inaltime aproximativa la maturitate15 - 20 cm
Marime la livrareP9 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite