Muschi scotian (Sagina subulata)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Sagina subulata este o planta erbacee perena care face parte din familia Caryophyllaceae si este cunoscuta sub denumirea populara de Muschi Scotian. Planta creste si se intinde usor, ofera o imagine de covor viu, bogat, impodobit. Creste dens in frunzis si flori.

Detalii

RON 13.5

  • P9

Adauga la lista de dorinte

Frunzele cresc sub forma liniar-ingusta scurta in nuante de verde inchis si verde crud. Florile sunt mici si albe, fiecare fiind este formata din 5 petale. Muschiul Scotian este o planta de talie mica cu o crestere usoara spre medie. La maturitate atinge o inaltime cuprinsa intre 5 si 10 centimetri. Infloreste pe tot parcursul verii, primele flori aparand in luna iunie si tinand pana la sfarsitul lunii august. Plantarea se va face in zone cu semi-umbra sau in locuri insorite in soluri bine drenate, nisipoase si cu o umiditate medie.

Sagina subulata este o planta decorativa prin port, aspect, frunzis si flori. Poate fi plantata in aranjamente de stancarii sau gradini in stil montan. Este un element deosebit de atragator daca se planteaza pe ziduri, printre crapaturile pietrelor si a zidurilor sau intre pietrele de pavaj.
Perioada de inflorire Iunie, Iulie, August
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 5 - 10 cm
Marime la livrare P9 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite