Androsace (Androsace)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Androsace este o planta perena de stancarie care face parte din familia Primulaceae. Denumirea populara romaneasca este Laptisor. Formeaza covorase dense si bogate, extrem de decorative. Frunzele sunt mici, carnoase si acoperite cu un puf fin, albicios.

Detalii

  • P9

Adauga la lista de dorinte

Frunzele au o forma ovala si cresc sub forma de rozete sau buchetele mici. Florile sunt mici, albe sau rozalii cu interiorul galben sau visiniu. In perioada de inflorire, ele cresc foarte dens.

Androsacea infloreste la sfarsitul primaverii si inceputul verii, in lunile mai si iunie. Este o planta perena de talie mica cu o crestere usoara. La maturitate se dezvolta la o inaltime ce este cuprinsa intre 5-10 centimetri. Se dezvolta cel mai bine daca se planteaza in zone cu semi-umbra sau insorite, in soluri nisipoase, umede dar bine drenate.

Androsacea este o planta perena decorativa prin port, aspect, frunze si flori. Este un element potrivit pentru decorarea gradinilor in stil montan sau in amplasamentele decorative de tip stancarie. Poate fi plantata solitar sau in aranjamente mixte cu alte plante perene. 
Perioada de inflorireIunie
Perioada de inflorireMai
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate5 - 10 cm
Marime la livrareP9 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite