Aurinia saxatilis (Aurinia saxatilis)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Aurinia saxatilis este o planta perena de stancarie care face parte din familia Brassicaceae. Creste si se dezvolta sub forma de tufisuri dense. Frunzele cresc sub forma oblanceolata in nuante de verde-alburiu iar in perioada de inflorire, planta devine extrem de decorativa datorita florilor dese si intens colorate.

Detalii

  • P9

Adauga la lista de dorinte

Florile sunt mici in nuante de galben intens si cresc des sub forma de buchetele. Aurinia saxatilis se incadreaza in categoria plantelor de talie mica deoarece la maturitate se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 15 si 20 de centimetri. Cresterea este usora iar perioada de inflorire incepe din luna aprilie si tine pana la sfarsitul lunii iunie. Aceasta floare iubeste lumina astfel plantarea trebuie facuta doar in zone cu mult soare. In ceea ce priveste solurile, le prefera pe cele bine drenate.

Aurinia saxatilis este o planta decorativa prin port, aspect, frunzis si flori. Se poate sadi in diverse aranjamente de stancarii. Ofera imagini impresionante in gradini daca se planteaza pe langa trotuare, alei sau borduri si pe ziduri.
Perioada de inflorire Aprilie, Mai, Iunie
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 15 - 20 cm
Marime la livrare P9 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite