Iarba rosioara (Silene acaulis)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Silene acaulis este o planta erbacee perena de stancarie care face parte din familia Caryophyllaceae. Este cunoscuta sub denumirea de Iarba Rosioara si formeaza smocuri dense si bogate in frunze si flori. Creste si se intinde cu usurinta sub forma de covor.

Detalii

RON 16

  • P9

Adauga la lista de dorinte

Frunzisul este vesnic verde, frunzele cresc sub forma liniara scurta si ingusta in nuante de verde inchis in timp ce florile sunt mici si cresc cu aspect stelat in nuante de roz-movaliu. Fiecare floare este formata din 5 petale.

Iarba Rosioara este o planta perena de talie mica. Creste si se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 5-10 centimetri. Perioada de inflorire incepe din luna mai si tine pana la sfarsitul lunii iunie. Este o planta iubitoare de lumina, se recomanda a se amplasa doar in locuri insorite. Prefera solurile bine drenate si rezista foarte bine la daunatori si la temperaturile caniculare.

Silene acauliseste o planta decorativa prin port, aspect, frunze si flori. Este un element important si de accent pentru decoratiunile peisagistice in gradinile de tip stancarie sau in cele realizate in stil montan sau alpin. Planta poate fi sadita si ca acoperitoare de sol, pe langa borduri, pe ziduri si pe langa scari.
Perioada de inflorireMai
Perioada de inflorireIunie
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate5 - 10 cm
Marime la livrareP9 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite