Lewisia Sunset Hybrids (Lewisia Sunset Hybrids)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Lewisia Sunset Hybrids este o planta perena decorativa care face parte din familia Portulacaceae. Este originara din America de Nord si formeaza smocuri dense cu frunze si flori. Frunzisul este vesnic verde.

Detalii

RON 16

  • P9

Adauga la lista de dorinte

Frunzele cresc sub forma oblanceolata in nuante de verde inchis iar florile sunt formate din mai multe petale care ii ofera un aspect de steluta. Planta poate inflori in mai multe nuante si culori: alb, roz, galben, portocaliu, rosu.

Lewisia este o planta perena de talie mica. La maturitate creste si se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 15-20 de centimetri. Cresterea este usoara iar perioada de inflorire incepe in luna mai si tine pana la sfarsitul lunii iulie. Plantarea se recomanda a se realiza in zone cu semi-umbra sau in locuri luminate, insorite.

Lewisia Sunset Hybrids este o planta perena decorativa prin port, aspect, frunze si flori. Se planteaza in aranjamente decorative in gradini in stil montan sau in amplasamente de tip stancarie. Planta poate fi sadita si pe langa borduri sau ca acoperitoare de sol.
Perioada de inflorireIunie
Perioada de inflorireMai
Perioada de inflorireIulie
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate15 - 20 cm
Marime la livrareP9 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite