Urechi de iepure (Stachys byzantina)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Stachys byzantina este o planta decorativa perena care face parte din familia Lamiaceae. Acest soi de planta este cunoscuta sub denumirea populara "Urechi de Iepure". Creste dens avand frunze cu apect carnos ce cresc sub forma lanceolata.

Detalii

  • P9

Adauga la lista de dorinte

Frunzele sunt in nuante de verde inchis acoperite cu un strat de puf in nuante de gri. Inflorescenta apare spre varful tulpinilor si ia forma florilor mici in nuante de mov deschis.

Este o planta perena de talie mica care la maturitate poate ajunge la o inaltime cuprinsa intre 20 si 30 de centimetri. Perioada de inflorire incepe din luna mai si tine pana in iulie. Este o planta iubitoare de lumina astfel se va planta doar in zone insorite. Prefera solurile bine drenate cu o umiditate medie.

Stachys byzantina este o perena decorativa prin port, aspect si frunze. Se planteaza in diverse aranjamente florale si peisaje de gradini. Este o planta potrivita ca accent de bordura, poate fi folosita si in aranjamente mixte cu alte plante decorative. Pentru un look deosebit al gradinii se poate planta pe langa arbori si arbusti sau copaci mici.
Perioada de inflorire Mai, Iunie, Iulie
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 20 - 30 cm
Marime la livrare P9 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite