Cires Japonez (Prunus serrulata Kanzan)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Prunus serrulata Kanzan este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Rosaceae. Denumirea populara a acestuia este Ciresul Japonez. Are o coroana densa si trunchiul scurt si ofera imagini spectaculoase in perioada de inflorire.

Detalii

RON 195

  • 100/150

Adauga la lista de dorinte

Frunzele au o forma ovata in nuante de verde, in toamna ele primesc o nuanta rosiatica sau galbena. Florile parfumate au aspect dublu in nuante de roz si cresc in buchete pe ramuri.

Perioada de inflorire a Ciresului Japonez este in luna aprilie. Se dezvolta cel mai bine daca este plantat in locuri cu multa lumina si soare. Este un arbore de talie medie spre mare care poate sa creasca la o inaltime de la 5 pana la 10 metri. Prefera solurile bine drenate dar se adapteaza usor in orice tip de sol.

Prunus serrulata Kanzan este cultivat ca arbore decorativ ce are o popularitate foarte mare in lume. Este un cires de festival, oferind imagini si miresme spectaculoase in timpul infloririi. Se poate planta solitar, in grupuri sau pe marginea aleilor si a trotoarelor.
Perioada de inflorire Aprilie
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 5 - 10 metri
Marime la livrare 100/150 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite