Artar Faassens Black (Acer platanoides Faassens Black)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Acer platanoides Faassens Black este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Aceraceae. Trunchiul este drept si puternic. Frunzele au o lungime de 18 centimetri si cresc sub forma opusa, palmat-lombata cu 5-7 lombi ascutiti in nuante de visiniu-negricios, lucios.

Detalii

RON 245

  • 150/200

Adauga la lista de dorinte

Frunzele au petitolul lung iar florile sunt galbene, usor parfumate. Fructele cresc sub forma de aripioare. Artarul Fassens Black face parte din categoria arborilor de talie mare. Cresterea sa este medie. La maturitate se dezvolta la o inaltime ce poate sa depaseasca 10 metri. Este un soi iubitor de lumina astfel plantarea se va face doar in zone cu mult soare. Se dezvolta foarte bine in soluri alcaline, acide si argiloase. Se poate planta si in orase mari deoarece are toleranta buna la poluarea atmosferica.

Acer platanoides Faassens Black este un arbore decorativ prin port, aspect, coroana, frunzis si culoare. Se planteaza ca arbore decorativ pentru gradini, parcuri, strazi sau pentru bulevarde. Poate fi plantat pe langa alei, trotuare, in pajisti, pe langa cladiri sau ziduri. Se planteaza solitar sau aliniat.
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitatePeste 10 metri
Marime la livrare150/200 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite